Adótanácsadás - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
Bérszámfejtés - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
Pénztárgép audit - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
Könyvelés - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
zilicon_slider_0000_munkaugy.jpeg
Adótanácsadás
zilicon_slider_0000_munkaugy.jpeg
zilicon_slider_0001_taxconsulting.jpeg
Bérszámfejtés
zilicon_slider_0001_taxconsulting.jpeg
zilicon_slider_0002_bookkeping.jpeg
Pénztárgép audit
zilicon_slider_0002_bookkeping.jpeg
zilicon_slider_0003_accounting2.jpeg
Könyvelés
zilicon_slider_0003_accounting2.jpeg
previous arrow
next arrow

Miért válasszanak minket?

  • Minden igényt kielégítő könyvelési és bérszámfejtői tevékenységet nyújtunk
  • Diszkrét ügyvitelre számíthat, adatait a 2018 májusától hatályos európai uniós GDPR rendelet szellemében dolgozzuk fel és kezeljük – ez nekünk eddig sem volt új.
  • Megbízható ügyvédi háttérrel rendelkezünk, cégalapítással, munkajoggal, gazdasági és ingatlanügyekkel kapcsolatban is segítségére vagyunk.
  • Az ország bármely pontjában is legyen, hozzánk fordulhat bizalommal
  • Felismerjük és elintézzük a vállalata által igénybe vehető adókedvezményeket, hogy a profit házhoz találjon
  • Pályázati forrásokat találunk, ügyintézünk
  • Bankhitelek
  • Vállalkozásokat segítő, ösztönző alapítványi támogatások
  • Megtanítjuk Önt és munkavállalóit a pénztárgép helyes használatára, hogy ne érje meglepetés egy esetleges hatósági ellenőrzés során és a bajok messze elkerüljék a cég háza táját
  • Több mint 20 éves tapasztalattal a pályán, de naprakész, friss tudással, az Ön szolgálatában!

Munkatársaink

Zajtai Levente Ügyvezető igazgató

Zajtai Levente
Ügyvezető igazgató

1995-ben végeztem mérlegképes könyvelőként, de hamar rájöttem, hogy ennél többet akarok nyújtani meglévő és leendő ügyfeleimnek. Azóta is képzem magamat, adótanácsadóvá, nemzetközi okleveles adószakértővé majd non-profit szervezetek mérlegképes könyvelőjévé léptem elő. 2001-es alapítása óta a Zilicon Kft. ügyvezető igazgatójaként törekszem az ügyfelek teljes körű könyvelési ügyintézésére. Szeretnék Önnek is segíteni, és a közös siker útjára lépni!

Kocsis ÉvaMérlegképes könyvelő

Kocsis Éva
Mérlegképes könyvelő

Már az érettségit követően könyvelőként dolgoztam a könnyűiparban. Büszkén vallom be, hogy idén ennek 50 éve és azóta folyamatosan dolgozom! 1981 óta már mérlegképes könyvelőként. Ipari számvitelen nőttem fel, ami élethosszon át óriási segítség nekem és ügyfeleinknek is. Dolgoztam az építőipari nagyvállalatnál, a Hungexpónál, és 7 éve a Zilicon Kft-nél, egy csodálatos munkahelyi légkörben. Szakmailag mondhatom, jöhet bármi, mert mindent láttam már...

Kivételes tapasztalatom van a folyószámlák kezelésében. Szeretem és kitartóan művelem. Nagy türelemmel tanítom a kezdő kollégáimat.

Hitvallásom:

Precízen, pontosan, az ügyfelek teljes körű elégedettségét szolgálva.

Jacsó Adrienn TB ügyintéző, bérszámfejtő

Jacsó Adrienn
TB ügyintéző, bérszámfejtő

2004-ben végeztem közgazdászként a Miskolci Egyetemen. Többnyire kisvállalkozások munkaügyeivel és pénzügyeivel foglalkoztam, és közben bér- és tb ügyintézés területén fejlesztettem szaktudásom. Munkám során a mottóm: naprakészség, precizitás, mindenre kiterjedő részletesség. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban: ezen a területen elengedhetetlen a jogszabályi változások folyamatos nyomon követése és az önképzés.

Lakosné Kölb Noémi Ügyintéző

Lakosné Kölb Noémi
Ügyintéző

2012-ben végeztem az Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolát. Több multinacionális cég könyvelésén dolgoztam adminisztrátorként, mielőtt idekerültem. Az ott gyűjtött tapasztalatokat és munkamorált hoztam magammal a Ziliconhoz. A könyvelőink és bérszámfejtőnk keze alá dolgozom, hogy nekik csak az ügyfelek szakmai problémáival kelljen foglalkozniuk és 100%-ban a munkájukra tudjanak fókuszálni. 

Kapcsolat

 

Facebook

Elérhetőség