Miét válasszanak minket?

  • Minden igényt kielégítő könyvelési és bérszámfejtői tevékenységet nyújtunk
  • Diszkrét ügyvitelre számíthat, adatait a 2018 májusától hatályos európai uniós GDPR rendelet szellemében dolgozzuk fel és kezeljük – ez nekünk eddig sem volt új.
  • Megbízható ügyvédi háttérrel rendelkezünk, cégalapítással, munkajoggal, gazdasági és ingatlanügyekkel kapcsolatban is segítségére vagyunk.
  • Az ország bármely pontjában is legyen, hozzánk fordulhat bizalommal
  • Felismerjük és elintézzük a vállalata által igénybe vehető adókedvezményeket, hogy a profit házhoz találjon
  • Pályázati forrásokat találunk, ügyintézünk
  • Bankhitelek
  • Vállalkozásokat segítő, ösztönző alapítványi támogatások
  • Megtanítjuk Önt és munkavállalóit a pénztárgép helyes használatára, hogy ne érje meglepetés egy esetleges hatósági ellenőrzés során és a bajok messze elkerüljék a cég háza táját
  • Több mint 20 éves tapasztalattal a pályán, de naprakész, friss tudással, az Ön szolgálatában!

Munkatársaink

Zajtai Levente Ügyvezető igazgató

Zajtai Levente
Ügyvezető igazgató

1995-ben végeztem mérlegképes könyvelőként, de hamar rájöttem, hogy ennél többet akarok nyújtani meglévő és leendő ügyfeleimnek. Azóta is képzem magamat, adótanácsadóvá, nemzetközi okleveles adószakértővé majd non-profit szervezetek mérlegképes könyvelőjévé léptem elő. 2001-es alapítása óta a Zilicon Kft. ügyvezető igazgatójaként törekszem az ügyfelek teljes körű könyvelési ügyintézésére. Szeretnék Önnek is segíteni, és a közös siker útjára lépni!

Kocsis Évamérlegképes könyvelő

Kocsis Éva
mérlegképes könyvelő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum.

Jacsó Adrienn TB ügyintéző, bérszámfejtő

Jacsó Adrienn
TB ügyintéző, bérszámfejtő

2004-ben végeztem közgazdászként a Miskolci Egyetemen. Többnyire kisvállalkozások munkaügyeivel és pénzügyeivel foglalkoztam, és közben bér- és tb ügyintézés területén fejlesztettem szaktudásom. Munkám során a mottóm: naprakészség, precizitás, mindenre kiterjedő részletesség. Hiszek az élethosszig tartó tanulásban: ezen a területen elengedhetetlen a jogszabályi változások folyamatos nyomon követése és az önképzés.

Lakosné Kölb Noémi Irodavezető

Lakosné Kölb Noémi
Irodavezető

2012-ben végeztem az Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolát. Több multinacionális cég könyvelésén dolgoztam adminisztrátorként, mielőtt idekerültem. Az ott gyűjtött tapasztalatokat és munkamorált hoztam magammal a Ziliconhoz. A könyvelőink és bérszámfejtőnk keze alá dolgozom, hogy nekik csak az ügyfelek szakmai problémáival kelljen foglalkozniuk és 100%-ban a munkájukra tudjanak fókuszálni.