Adótanácsadás - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
Bérszámfejtés - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
Pénztárgép audit - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
Könyvelés - Zilicon Kft, Zajtai & Zajtai Könyvelőiroda
zilicon_slider_0000_munkaugy.jpeg
Adótanácsadás
zilicon_slider_0000_munkaugy.jpeg
zilicon_slider_0001_taxconsulting.jpeg
Bérszámfejtés
zilicon_slider_0001_taxconsulting.jpeg
zilicon_slider_0002_bookkeping.jpeg
Pénztárgép audit
zilicon_slider_0002_bookkeping.jpeg
zilicon_slider_0003_accounting2.jpeg
Könyvelés
zilicon_slider_0003_accounting2.jpeg
previous arrow
next arrow

Szolgáltatásaink

Könyvelés

Vállaljuk kis és középes vállalkozások teljes körű könyvelési feladatainak elvégzését. Tudnia kell, hogy egy jó könyvelő kihozza a maximumot az Ön vállalkozásából. Ha minket választ, mi sem adjuk lejjebb! Vállalata egyediségeire kiemelt figyelmet fordítunk, mert a mi érdekünk az Ön sikere! A könyvelő cégek labirintusában könnyű elveszni, hisz mi is csak egy lehetőség vagyunk a többiből. Akkor miért válasszon minket? Tegye fel magának a következő kérdéséket:

  • Szeretné, ha a számlákkal nem lenne más dolga, mint összegyűjtve leadni a könyvelőjének?
  • Örülne, ha nem kellene folyamatosan a változó jogszabályokat bújnia, és minden adóügyeket érintő módosítást nyomon követnie?
  • Szeretné, ha minden vállalkozását érintő adóügyi kedvezményről értesítést kapna?
  • Örülne, ha minden egyes lehetőséget ki tudna aknázni, ami a vállalata bankszámláját gazdagíthatja?

Ha a fent leírt négy kérdésre a válasz IGEN, akkor várjuk ügyfeleink körében!

Könyvelés - Zilicon Kft.
Bérszámfejtés - Zilicon Kft.

Bérszámfejtés

Nem mindegy, hogy mikor, mennyit és milyen formában kapja a munkavállaló! Minden kérdésre, kérésre kiterjedő bérszámfejtő szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Bármilyen munkáltatói kérést fogadunk és naprakész tudásunkkal kezelünk, hogy Önnek ne legyen gondja a munkaügyekre. Célunk, hogy Ön munkavállalói igényeit maximálisan kielégíthesse, ezzel együtt munkamoráljukat növelhesse, hogy lojalitásukkal magasabb szintre emelhessék vállalata presztízsét és profitját! Adótanácsadás keretei között javaslatokat teszünk arra, milyen módon tudja munkavállalói bérét optimalizálni, és a vállalat költségeit minimalizálni adókedvezmények formájában.

Adótanácsadás

Új vállalkozásba kezdene? Nem elégedett jelenlegi könyvelőjével? Precíz, aktuális, szakmai tudásunk birtokában várjuk az Ön jelentkezését! A tanácsadás Önt nem kötelezi a továbbiakban semmire, de mi már a konzultáció folyamán elkötelezzük magunkat amellett, hogy vállalkozása sikeres legyen! Sok-sok éves fennállásunk folyamán gyűjtött tapasztalatunk mondatja azt, hogy egy jó könyvelő számottevő összegeket tud megspórolni az ügyfélnek. A mi célunk is a költségoptimalizálás!

Adótanácsadás - Zilicon Kft.
Pénztárgép audit - Zilicon Kft.

Pénztárgép audit

Bizonytalan pénztárgépe használatában? Tart a NAV általi ellenőrzés során előforduló pénzbírságtól? Ha meg akarja előzni a pénztárgépe téves használatából eredő hibákat, mi ebben is segítségére leszünk! A pénztárgéphasználat oktatása, a munkavállalók vizsgáztatása, valamint a NAV ellenőrzés előtti audit is részeit képezik szolgáltatásainknak! A mi célunk az, hogy az Ön által megkeresett pénz a pénztárcáját vastagítsa és ne a hivatalét!

Kapcsolat

 

Facebook

Elérhetőség